Marrëveshje me EkoAvrasya

Mes EkoAvrasya dhe Business Forum Prizren është nënshkruar Protokol bashkëpunimi. Ky Protokol bashkëpunimi u nënshkrua nga Koordinatori gjeneral i Business Forum Prizren Z. Levent Bush dhe Shoqatës se marrëdhenieve ekonomike EkoAvrasya në krye me Kryetarin e Bordit Z.Hikmet Eren. Për nxitjën e