Gara automobilistike e femrave

Sot se bashku me Federatën e Auto Sportit të Kosovës FASK dhe Auto klubin Prizreni DG organizuam garen automobilistike te femrave ne Prizren Falenderojme sponzoret IPKO Kosova Kahve Madeni SH.P.K. INFINIT Liri Lokum A Print Make Center Nida Medical

Bordi i Business Forum Prizren vazhdon takimet intensive

Ne Shkup Oda Ekonimike Veri Perendimore kishim nderin te takojme Kryetarin Z.Nebi Hoxha dhe informuam rreth organizimit të Business Forum 2018. Sivjet të pestën me rradhe OEMVP vazhdon me pjesemarrjen e saj aktive rreth organizimeve tona, Shprehim falenderimet tona të sinqerta OEMVP

Takimi Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Panairi 2018

Në Ministrinë e Kulturës , Rinisë dhe Sportit patëm kënaqësi të takojmë Z.Veton Firzi – sekretarin e përgjithshem të kësaj Ministrie. Kërkesa jonë Ministrisë së Kulturës , Rinisë dhe Sportit ishte rreth mbështetjes financiare përgjat organizimit të Panairit 2018 “TAKIMIT NDËRKOMBËTAR TË

Takimi I rradhës MBPZHR – Panairi 2018

Angazhimet tona vazhdojnë me punën e pandalshme duke pasur një qëllim-ngritjen e ekonomisë dhe punën e bizneseve, natyrisht duke qenë se ka marrë permasa ndërkombetare. Me datën 07.07.2018 vizituam Ministrinë e Bujqësisë,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Z.Kapllan Halimi – sekretar I përgjithshem I

Vizita ne Minitstria e Tregtisë dhe Industrisë – Panairi 2018

Sot me datën 04.07.2018 patëm nderin të takojmë Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës Z.Bajram Hasanin. Përveq një mikpritjeje shumë të ngrohtë me ministrin biseduam dhe gjithashtu informuam për organizimin e “TAKIMIT NDËRKOMBËTAR TË BIZNISMENËVE, KONFERENCË & PANAIR – PRIZREN 2018

Vizita ne ASB – Panairi 2018

Më datën 03.07.2018 patëm takim ASB-në konkretisht me Z.Valentin Hoxhën, ku të dy palët janë të pëlqimit për një bashkëpunim të mirëfilltë rreth Organizimit të Panairit 2018. Një partneritet I tillë është shumë I mirëseardhur për Ekonominë e prizrenasve dhe me gjerë.

Vizita ne KTTO – Panairi 2018

Oda Tregtare Kosovaro-Turke ( KTTO)…ne krye me Drejtorin Ekzekutiv Arben Fetahu shprehi interesim te posaqem rreth kerkeses sone e cila bazohet ne nje Partneritet afatgjate rreth organizimeve te shumta per ngritjen e ekonomise ne mbare vendin tone. Gjate takimit njeashtu u diskutua

Vizita ne Ziraat Bank – Panairi 2018

Si çdo vjet edhe sivjet nuk mungon përkrahja e Bankës Ziraat rreth pjesëmarrjes në Panair. Përveq që u diskutua rreth Panairit 2018 e cila do të mbahet në Qendrën Sportive “ Sezair Suroi “ në Prizren, njëkohësisht u diskutuan qështjet që kanë

Vizita ne Kuvendi i Kosovës

Më datën 28.06.2018 kishim nderin të jemi të mirëpritur nga Z.Fikrim Damka – deputet I Republikës së Kosovës dhe Z. Levent Buş- këshilltar I lartë i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës . Në këtë takim të frytshëm u diskutua rreth organizimit të

Vizita ne TIKA – Panairi 2018

Më datën 28.06.2018 patëm nderin të takojmë Koordinatorin e TIKA-së në Kosovë Z.Hasan Burak Ceran, ku parashtruam Kërkesën tonë rreth mbështetjes së TIKA-së përgjat organizimit të Panairit 2018 me disa pajisje të cilat janë të nevojshme për OJQ-në .Gjatë qëndrimit në zyret

Vizita ne Banken per Biznes – Panairi 2018

-Bordi i Business Forum Prizren vazhdon takimet intensive… Ne Bankën Private të Biznesit kishim nderin te takojme shefin e biznesit Z.Adonis Bllacaku dhe informuam rreth organizimit të Business Forum 2018. Sivjet të pestën me rradhe BPB-ja vazhdon me pjesemarrjen e saj aktive

Vizita ne kompanin IPKO – Panairi 2018

Sot më 26.06.2018 Bordi I Business Forum Prizren vizitoi Kompaninë e IPKO Telecommunications L.L.C, Në fillim shprehim falenderimet tona të sinqerta IPKO Telecommunications përkrahjes shumevjeqare përgjat aktiviteteve tona rreth organizimit të Panairit në Prizren, dhe ate si Sponsor I yn kryesor. Ku

Prizren Business Forum 2017 do të mbahet prej 27-28-29 Tetor

PËRMBLEDHJA E PROJEKTIT “TAKIMI NDËRKOMBËTAR I BIZNESEVE, KONFERENCA DHE PANAIRI PRIZREN 27- 28- 29 X (tetor) 2017” • Takimi ndërkombetar i bizneseve ( takimi B2B), • Panair dhe • Konference Lokacioni ku do realizohet ky projekt është Qendra Sportive ”Sezair Suroi” Prizren.

Organizim I Trajnimit nga KOSGEB

Ju informojmë se duke filluar nga data 08 gjer më 12 Maj 2017 do të organizohet Trajnim nga ana e KOSGEB të Republikës së Turqisë ( Agjensioni për zhvillimin dhe mbështetjen e ndërrmarjeve të vogla dhe të mesme ). Tema kryesore e

Panair në Manisa nga 27-30 Prill

Business Forum Prizren nga data 27 gjer më 30 Prill 2017 merr pjesë në Panair i cili organizohet në qytetin Manisa te Republikës së Turqisë. 27-30 Nisan 2017 arasında Business Forum Prizren olarak Manisa Fuarına katılacağız. Od 27 do 30 Aprila 2017

Panair në Tiranë nga 30 Maj – 7 Qershor

Ju informojmë se duke filluar nga data 30 Maj gjer më 07 Qershor 2017 Business Forum Prizren do të merr pjesë në Panairin e Tiranës, i cili organizohet nga ana e Bashkisë së Tiranës. Firmat të cilët jane te interesuar te marrin

Marrëveshje me Odën e Tregtisë dhe Industrisë – Antakja

Business Forum Prizren dhe Oda e Tregtisë dhe Industrisë së Antakjës nënshkroi marëveshjën e bashkëpunimit… Business Forum Prizren ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası arasında İşbirliği Anlaşması imzalandı… Izmedju Business Forum Prizren i Industrijske i Privredne Komore Antakja potpisan je sporazum o

Marrëveshje me EkoAvrasya

Mes EkoAvrasya dhe Business Forum Prizren është nënshkruar Protokol bashkëpunimi. Ky Protokol bashkëpunimi u nënshkrua nga Koordinatori gjeneral i Business Forum Prizren Z. Levent Bush dhe Shoqatës se marrëdhenieve ekonomike EkoAvrasya në krye me Kryetarin e Bordit Z.Hikmet Eren. Për nxitjën e

Pjesëmarrja në Samitin e Bujqësisë në Stamboll

Business Forum Prizren mer pjesë në Samitin Bujqësor në Stamboll… Business Forum Prizren olarak İstanbul`da düzenlenen Tarım Zirvesine Katıldık… Business Forum Prizren uçestvuje u Poljoprvrednom Samitu u İstanbul…