Takim me CRİTAS

Takimi me Caritas biseduam për Projektet e 2016 që mund të realizojm së bashku.Bërëm biseda mashum për Bujqesi.I faliminderojm Z.Kreshik R.Basha — Caritas la görüşmemizde 2016 yılında ortak yapabileceğimiz projeler hakkındakonusunda konuştuk. — Konuşmalarımızda daha fazla tarım üzerinde durduk Sn. Kreshnik R.

Vizita NGO MISIAD ne Bodrum

Delegacioni jonë vizitoi MİSİAD ku informoi për Business Forum Prizren dhe ftoi që këtë të jetë pjesëmarrës në panairin dhe konferencën që do të mbahet me 22.09.2016 në Prizren. — DelegasyonumuzMİSİAD mısafiri olarak Bodrumu ziyaret etti.Aynı zamanda Business Forum Prizren hakkinda bilgi

Vizita ne Oher

Delegacioni jonë vizitoi komununn e Oher ku informoi për Business Forum Prizren dhe ftoi që këtë të jetë pjesëmarrës në panairin dhe konferencën që do të mbahet me 22.09.2016 në Prizren. — Ohrı Belediyesini ziyaret etti.Aynı zamanda Business Forum Prizren hakkinda bilgi

Vizitat ne Balikesir

Delegacioni i Business Forum Prizren vizituan Përfaqësuesin eme Vali Balikesirit.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve ku edhe nënshkruam Protokolin për bashkëpunim.Në fund delegacioni jonë ftoi biznesmenët nga Muglës që të jenë

TV Opinion

Ishim misafir i ftuar në TV Opinion ku biseduam rrteth aktiviteteve të Business Forum Prizren 2016.Në intervistën tonë kemi dhënë informata rreth organizimit,datës së Panairit,rreth pjesëmarrësve nga shtete tjera si dhe rreth regjistrimit dhe rezervimit të standeve në Busines Forum Prizren 2016.

Takim me Valin e Mugles

Delegacioni i Business Forum Prizren sëbashku me Zëvendësministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës vizituan Përfaqësuesin e Komunës së Muglës dhe Odën Ekonomike të Muglës.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve ku

Vizita Ne Bodrum -Turqise

Delegacioni i Business Forum Prizren sëbashku me Zëvendësministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës vizituan Kryetarin e Komunës së Bodrumit dhe Odën Ekonomike të Bodrumit.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve.Në fund

Vizita NGO Sofra

Si Business Forum Prizren takuam biznesmenët e Shoqatës Sofra ku sëpari i falënderuam për pjesëmarrjen e tyre në Business Forumin e kaluar dhe pastaj i ftuam dhe i informuam rreth kushteve të Forumit 2016. — Business Forum olarak Sofra Derneğinin iş adamlarıyla

Intervist per RTK

Kemi bërë një intervistë ne radio Kosova ku biseduam rreth aktiviteteve të Business Forum Prizren 2016.Në intervistën tonë kemi dhënë informata rreth organizimit,datës së Panairit,rreth pjesëmarrësve nga shtete tjera si dhe rreth regjistrimit dhe rezervimit të standeve në Busines Forum Prizren 2016.

Takim Ne Ambasada Ceke

Sot në Shkup kemi pasur takim me Konsollosin e Republikës së Çekisë Zt.Jan Kouril.së paru kemi dhënë informata rreth punës së Business Forum Prizren. Pasi që u informua Zt.Kouril premtoi që do të jap mbështetjen e tij Business Forum Prizren. — Bügün