Date

20-21-22 September 2021

Location

Prizren/Kosovo

Remaining

27674 Tickets

Speakers

11 Professional Speakers

Për ne / About us / Hakkımızda / O nama

Program / Schedule / Program / Schedule

Mundësitë për Investime në Kosovë

Përgjegjës i ATK -së Përgjegjës i Doganës Dekani i AAB-së Dekani i Universitetit të Tiranës Shpediter – Besim Bytyqi Përgjegjës i Komunës ARDA – Ministria e Bujqësisë KİESA Ora: 16:00 Vizitë nëpër Fabrika Vizitë Fabrikave të Qumështit dhe Produkteve

Kosova da Yatırım Imkanları (Konferans)

ATK sorumlusu Gümruk sorumlusu AAB – dekani Tirana Universite - dekani Gümrükçü – Besim Bytyqi Belediye sorumlusu ARDA Tarım Bakanlığı KİESA Saat 14:00 Fabrika Ziyaretleri Süt ve Süt ürünleri alanında fabrika ziyaretleri Tekstil üzerine fabrika ziyaretleri Konserve üzerine fabrika ziyaretleri Çıkolata ve

Mogucnosti ulaganja na Kosovu

Odgovorno lice ATK –a Odgovorno lice Carine Dekan AAB-a Dekan Univerziteta Tirane Spediter – Besim Bytyqi Odgovorno lice Opstine ARDA Ministarstvo poljoprivrede KIESA Od: 14:00 Poseta Fabrikama Poseta Fabrikama Mljeka i Mlecnih proizvoda Poseta Fabrikama u oblasti tekstila i koze Poseta

Sponsorët / Sponsors / Sponsorlar / Sponzori

Drejtuesit / Management / Yönetim / Upravljanje

Bener Kendos

Chairman

Ideal Çollaku

Vice Chairman

Blerim Perolli

Vice Chairman

Şani Şamli

Board Member

Besim Bytyqi

Board Member

Cem Özkan

Board Member

See all

Formular i Aplikimit / Application Form / Başvuru Formu / Formular za Prijavu

  Lajmet / News / Haberler / Novosti

  Takimi me Kryetarin e KK Prizren z.Mytaher Haskuka

  Takimi me Kryetarin e KK Prizren z.Mytaher Haskuka ne nje ambient shume te ngrohte shoqeror ku tema e diskutimit ishte organizimi i panairit dhe zhvillimi ekonomik ne Prizren dhe rajon.

  Gara automobilistike e femrave

  Sot se bashku me Federatën e Auto Sportit të Kosovës FASK dhe Auto klubin Prizreni DG organizuam garen automobilistike te femrave ne Prizren Falenderojme sponzoret IPKO Kosova Kahve Madeni SH.P.K. INFINIT Liri Lokum A Print Make Center Nida Medical

  Bordi i Business Forum Prizren vazhdon takimet intensive

  Ne Shkup Oda Ekonimike Veri Perendimore kishim nderin te takojme Kryetarin Z.Nebi Hoxha dhe informuam rreth organizimit të Business Forum 2018. Sivjet të pestën me rradhe OEMVP vazhdon me pjesemarrjen e saj aktive rreth organizimeve tona, Shprehim falenderimet tona të sinqerta OEMVP

  “Faik Emrush” Prizren/Kosovo
  [email protected]
  +383 29 22 22 77

  Get Directions

  Kontakt / Contact / İletişim / Kontakt