Gara automobilistike e femrave

Sot se bashku me Federatën e Auto Sportit të Kosovës FASK dhe Auto klubin Prizreni DG organizuam garen automobilistike te femrave ne Prizren Falenderojme sponzoret IPKO Kosova Kahve Madeni SH.P.K. INFINIT Liri Lokum A Print Make Center Nida Medical

Bordi i Business Forum Prizren vazhdon takimet intensive

Ne Shkup Oda Ekonimike Veri Perendimore kishim nderin te takojme Kryetarin Z.Nebi Hoxha dhe informuam rreth organizimit të Business Forum 2018. Sivjet të pestën me rradhe OEMVP vazhdon me pjesemarrjen e saj aktive rreth organizimeve tona, Shprehim falenderimet tona të sinqerta OEMVP

Takimi Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Panairi 2018

Në Ministrinë e Kulturës , Rinisë dhe Sportit patëm kënaqësi të takojmë Z.Veton Firzi – sekretarin e përgjithshem të kësaj Ministrie. Kërkesa jonë Ministrisë së Kulturës , Rinisë dhe Sportit ishte rreth mbështetjes financiare përgjat organizimit të Panairit 2018 “TAKIMIT NDËRKOMBËTAR TË

Takimi I rradhës MBPZHR – Panairi 2018

Angazhimet tona vazhdojnë me punën e pandalshme duke pasur një qëllim-ngritjen e ekonomisë dhe punën e bizneseve, natyrisht duke qenë se ka marrë permasa ndërkombetare. Me datën 07.07.2018 vizituam Ministrinë e Bujqësisë,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Z.Kapllan Halimi – sekretar I përgjithshem I

Vizita ne Minitstria e Tregtisë dhe Industrisë – Panairi 2018

Sot me datën 04.07.2018 patëm nderin të takojmë Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës Z.Bajram Hasanin. Përveq një mikpritjeje shumë të ngrohtë me ministrin biseduam dhe gjithashtu informuam për organizimin e “TAKIMIT NDËRKOMBËTAR TË BIZNISMENËVE, KONFERENCË & PANAIR – PRIZREN 2018

Vizita ne ASB – Panairi 2018

Më datën 03.07.2018 patëm takim ASB-në konkretisht me Z.Valentin Hoxhën, ku të dy palët janë të pëlqimit për një bashkëpunim të mirëfilltë rreth Organizimit të Panairit 2018. Një partneritet I tillë është shumë I mirëseardhur për Ekonominë e prizrenasve dhe me gjerë.