Vizita ne KTTO – Panairi 2018

Oda Tregtare Kosovaro-Turke ( KTTO)…ne krye me Drejtorin Ekzekutiv Arben Fetahu shprehi interesim te posaqem rreth kerkeses sone e cila bazohet ne nje Partneritet afatgjate rreth organizimeve te shumta per ngritjen e ekonomise ne mbare vendin tone. Gjate takimit njeashtu u diskutua

Vizita ne Ziraat Bank – Panairi 2018

Si çdo vjet edhe sivjet nuk mungon përkrahja e Bankës Ziraat rreth pjesëmarrjes në Panair. Përveq që u diskutua rreth Panairit 2018 e cila do të mbahet në Qendrën Sportive “ Sezair Suroi “ në Prizren, njëkohësisht u diskutuan qështjet që kanë

Vizita ne Kuvendi i Kosovës

Më datën 28.06.2018 kishim nderin të jemi të mirëpritur nga Z.Fikrim Damka – deputet I Republikës së Kosovës dhe Z. Levent Buş- këshilltar I lartë i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës . Në këtë takim të frytshëm u diskutua rreth organizimit të

Vizita ne TIKA – Panairi 2018

Më datën 28.06.2018 patëm nderin të takojmë Koordinatorin e TIKA-së në Kosovë Z.Hasan Burak Ceran, ku parashtruam Kërkesën tonë rreth mbështetjes së TIKA-së përgjat organizimit të Panairit 2018 me disa pajisje të cilat janë të nevojshme për OJQ-në .Gjatë qëndrimit në zyret

Vizita ne Banken per Biznes – Panairi 2018

-Bordi i Business Forum Prizren vazhdon takimet intensive… Ne Bankën Private të Biznesit kishim nderin te takojme shefin e biznesit Z.Adonis Bllacaku dhe informuam rreth organizimit të Business Forum 2018. Sivjet të pestën me rradhe BPB-ja vazhdon me pjesemarrjen e saj aktive

Vizita ne kompanin IPKO – Panairi 2018

Sot më 26.06.2018 Bordi I Business Forum Prizren vizitoi Kompaninë e IPKO Telecommunications L.L.C, Në fillim shprehim falenderimet tona të sinqerta IPKO Telecommunications përkrahjes shumevjeqare përgjat aktiviteteve tona rreth organizimit të Panairit në Prizren, dhe ate si Sponsor I yn kryesor. Ku