Prizren Business Forum 2017 do të mbahet prej 27-28-29 Tetor

PËRMBLEDHJA E PROJEKTIT “TAKIMI NDËRKOMBËTAR I BIZNESEVE, KONFERENCA DHE PANAIRI PRIZREN 27- 28- 29 X (tetor) 2017” • Takimi ndërkombetar i bizneseve ( takimi B2B), • Panair dhe • Konference Lokacioni ku do realizohet ky projekt është Qendra Sportive ”Sezair Suroi” Prizren.

Organizim I Trajnimit nga KOSGEB

Ju informojmë se duke filluar nga data 08 gjer më 12 Maj 2017 do të organizohet Trajnim nga ana e KOSGEB të Republikës së Turqisë ( Agjensioni për zhvillimin dhe mbështetjen e ndërrmarjeve të vogla dhe të mesme ). Tema kryesore e

Panair në Manisa nga 27-30 Prill

Business Forum Prizren nga data 27 gjer më 30 Prill 2017 merr pjesë në Panair i cili organizohet në qytetin Manisa te Republikës së Turqisë. 27-30 Nisan 2017 arasında Business Forum Prizren olarak Manisa Fuarına katılacağız. Od 27 do 30 Aprila 2017

Panair në Tiranë nga 30 Maj – 7 Qershor

Ju informojmë se duke filluar nga data 30 Maj gjer më 07 Qershor 2017 Business Forum Prizren do të merr pjesë në Panairin e Tiranës, i cili organizohet nga ana e Bashkisë së Tiranës. Firmat të cilët jane te interesuar te marrin

Marrëveshje me Odën e Tregtisë dhe Industrisë – Antakja

Business Forum Prizren dhe Oda e Tregtisë dhe Industrisë së Antakjës nënshkroi marëveshjën e bashkëpunimit… Business Forum Prizren ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası arasında İşbirliği Anlaşması imzalandı… Izmedju Business Forum Prizren i Industrijske i Privredne Komore Antakja potpisan je sporazum o

Marrëveshje me EkoAvrasya

Mes EkoAvrasya dhe Business Forum Prizren është nënshkruar Protokol bashkëpunimi. Ky Protokol bashkëpunimi u nënshkrua nga Koordinatori gjeneral i Business Forum Prizren Z. Levent Bush dhe Shoqatës se marrëdhenieve ekonomike EkoAvrasya në krye me Kryetarin e Bordit Z.Hikmet Eren. Për nxitjën e