Prizren Business Forum 2016 do të mbahet prej 22-25 shtator

Prizren – Ju ftojmë që të merrni pjesë në “TAKIMIN NDËRKOMBËTAR TË BIZNISMENËVE, KONFERENCË & PANAIR – PRIZREN 2016” i cili do të mbahet më 22.09.2016 – 25.09.2016 nga Prizren Business Forum 2016 për Promovimin dhe Zhvillimin Ekonomik. Në këtë takim do