Eshte Mbajtur Konferenca

Eshte mbajtur konferenca e pare per media dhe njekohesisht per te gjithe perfaqesuesit e firmave pjesemarrese dhe jane dhene informacione te detajuara lidhur me kushtet qe ofron Bussines Forum 2016. Eshte diskutuar per daten, aktivitetet qe do mbahen ne kuader te Bussines

Projekti “Mosubo Pengesë Por Mbështet”

Permes Projektit “Mosubo pengesë por mbështet” me Shoqaten Cerebralis Prizren që e organizuam kurset dhe erdhëm fund dhe i shpërdam Mirnjohjet e tyre. I faleminderuam profesorve të tyre sic janë: Zn.Tyrkan Basha,Mahide Shabani.Aktivetet do të vazhdojn të përkrahim për ata. — ‎Engel‬

Takim me CRİTAS

Takimi me Caritas biseduam për Projektet e 2016 që mund të realizojm së bashku.Bërëm biseda mashum për Bujqesi.I faliminderojm Z.Kreshik R.Basha — Caritas la görüşmemizde 2016 yılında ortak yapabileceğimiz projeler hakkındakonusunda konuştuk. — Konuşmalarımızda daha fazla tarım üzerinde durduk Sn. Kreshnik R.

Vizita NGO MISIAD ne Bodrum

Delegacioni jonë vizitoi MİSİAD ku informoi për Business Forum Prizren dhe ftoi që këtë të jetë pjesëmarrës në panairin dhe konferencën që do të mbahet me 22.09.2016 në Prizren. — DelegasyonumuzMİSİAD mısafiri olarak Bodrumu ziyaret etti.Aynı zamanda Business Forum Prizren hakkinda bilgi

Vizita ne Oher

Delegacioni jonë vizitoi komununn e Oher ku informoi për Business Forum Prizren dhe ftoi që këtë të jetë pjesëmarrës në panairin dhe konferencën që do të mbahet me 22.09.2016 në Prizren. — Ohrı Belediyesini ziyaret etti.Aynı zamanda Business Forum Prizren hakkinda bilgi

Takim me Ministrin Avdullah Hotti

Ekipi i” Business Forum Prizren ” ka qenë mysafire në Minisrise Financave Kemi pasë nderin të na pranojë Minister Avdullah Hotti. Esht biseduar për organizimin e Panairit dhe konferencës ndërkombtare që do të organizohet nga “Business Forum Prizren ” në Prizren 22-

Vizita konzullatën e Turqisë në Prizren

Ekipi i”Business Forum Prizren ” ka qenë mysafire në konzullatën e Turqisë në Prizren. Kemi pasë nderin të na pranojë konzullja zonja Selen Evcit .Esht biseduar për organizimin e Panairit dhe konferencës ndërkombtare që do të organizohet nga “Business Forum Prizren ”

Vizitat ne Balikesir

Delegacioni i Business Forum Prizren vizituan Përfaqësuesin eme Vali Balikesirit.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve ku edhe nënshkruam Protokolin për bashkëpunim.Në fund delegacioni jonë ftoi biznesmenët nga Muglës që të jenë

TV Opinion

Ishim misafir i ftuar në TV Opinion ku biseduam rrteth aktiviteteve të Business Forum Prizren 2016.Në intervistën tonë kemi dhënë informata rreth organizimit,datës së Panairit,rreth pjesëmarrësve nga shtete tjera si dhe rreth regjistrimit dhe rezervimit të standeve në Busines Forum Prizren 2016.

Vizita Rektorin e Univerisitetit të Bursës

Delegacioni jonë vizitoi Rektorin e Univerisitetit të Bursës ku informoi për Business Forum Prizren dhe ftoi që këtë të jetë pjesëmarrës në panairin dhe konferencën që do të mbahet me 22.09.2016 në Prizren. — Delegasyonumuz Bursa Üniversite Rektörünü ziyaret etti.Aynı zamanda Business

Takim me Valin e Mugles

Delegacioni i Business Forum Prizren sëbashku me Zëvendësministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës vizituan Përfaqësuesin e Komunës së Muglës dhe Odën Ekonomike të Muglës.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve ku

Marveshje me Oda Tregtise Mugles

Delegacioni i Business Forum Prizren sëbashku me Zëvendësministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës vizituan Përfaqësuesin e Komunës së Muglës dhe Odën Ekonomike të Muglës.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve ku

Vizita Ne Bodrum -Turqise

Delegacioni i Business Forum Prizren sëbashku me Zëvendësministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës vizituan Kryetarin e Komunës së Bodrumit dhe Odën Ekonomike të Bodrumit.Takimet kryesisht kaluan duke informuar për aktivitetet e Forumit dhe për bashkëpunim ndërmjet biznesmenëve të dy qyteteve.Në fund

TIKA-së është dhuruar tabela digjitale dhe kompjutera

Per Business Forumit nga ana e TIKA-së është dhuruar tabela digjitale dhe kompjutera për të mbajtur kurse të gjuhëve dhe kompjuterave për të rinjtë.Ku pas përfundimit të kurseve të rinjtë do të marrin çertifikata që do të nevoitet për tu punësuar.Për këtë

Vizita ne Republikën e Çekisë

Në vizitën tonë në Republikën e Çekisë takuam përfaqësuesit e komunave të Pragës dhe Kyjovit.Në bisedë me bisnismenët dhe zyrtarët e këtyre komunave është vendosur që këtë vit ata të vizitojnë Prizrenin dhe të jenë pjesëmarrës në panairin dhe konferencën ndërkombëtare Business

Vizita NGO Sofra

Si Business Forum Prizren takuam biznesmenët e Shoqatës Sofra ku sëpari i falënderuam për pjesëmarrjen e tyre në Business Forumin e kaluar dhe pastaj i ftuam dhe i informuam rreth kushteve të Forumit 2016. — Business Forum olarak Sofra Derneğinin iş adamlarıyla

Intervist per RTK

Kemi bërë një intervistë ne radio Kosova ku biseduam rreth aktiviteteve të Business Forum Prizren 2016.Në intervistën tonë kemi dhënë informata rreth organizimit,datës së Panairit,rreth pjesëmarrësve nga shtete tjera si dhe rreth regjistrimit dhe rezervimit të standeve në Busines Forum Prizren 2016.

Takim Ne Ambasada Ceke

Sot në Shkup kemi pasur takim me Konsollosin e Republikës së Çekisë Zt.Jan Kouril.së paru kemi dhënë informata rreth punës së Business Forum Prizren. Pasi që u informua Zt.Kouril premtoi që do të jap mbështetjen e tij Business Forum Prizren. — Bügün

Mysafiret tane nga Hungaria

Mysafiret tane nga Hungaria së pari i njoftuam për Prizrenin dhe pastaj u treguam për punën që bënBusiness Forum Prizren për zhvillimin e Ekonomisë së Kosovës dhe në fund i falënderuam për vizitën e tyre. — Macaristan’dan gelen arkadaşlarımız önce Prizreni tanıtık